برج گالاتا استانبول
[lwptoc]
تاریخچه برج گالاتا
حقایقی در مورد برج گالاتا
- زمان ساخت این برج دقیقاً ثبت نشده است، اما گفته میشود که این برج در حدود سال 527 پس از میلاد در زمان سلطنت ژوستینیانوس امپراتور بیزانس، ساخته شد.
- این برج تاکنون نامهای زیادی داشته است، مانند برج مسیح «Christea Turris» جنوایان دوست داشتند آن را به این اسم بخوانند، در حالی که بیزانسیها ترجیح میدادند این برج را برج بزرگ «Megalos Pyrgos» بنامند.
- برج گالاتا در سال 1509 در اثر زلزله شدید استانبول تقریبا ویران شد، اما بعداً توسط معمار مشهور عثمانی، حیرالدین، بازسازی شد.
- این برج در زمان سلطان سلیمان بزرگ عثمانی نیز به عنوان زندان مورد استفاده قرار میگرفت.
- در قرن شانزدهم، تاکی الدین افندی، ستاره شناس معروف، یک رصدخانه در بالای برج اضافه کرد.
- در حدود سال 1794 برج در اثر آتش سوزی ویران شد، اما در زمان سلطنت سلطان سلیم سوم مجددا بازسازی شد.
داستان هزار فن چلبی و برج گالاتا
ویژگیهای برج گالاتای کنونی
- 1بخش فوقانی برج گالاتا در استانبول
- 2رستوران و کافه برج گالاتا
رستوران برج گالاتا استانبول بدون شک یکی از معروفترین رستورانهای استانبول است و ارزش تجربه را دارد، زیرا تجربه غذا خوردن در برج تاریخی قسطنطنیه با چشماندازی جذاب از شهر زیبای استانبول را نمیتوان به راحتی در هیچ کجا پیدا کرد اما متاسفانه رستوران و کافه برج گالاتا پس از تبدیل به موزه تعطیل شدند.
سوالات متداول درباره برج گالاتا
این بنا به عنوان فانوس دریایی یا برج دیده بانی، عمدتاً برای دفاع از شهر ساخته شده است.
کلمه گالاتا calata واژهای ایتالیایی است که به بخشی از اسکلههای بنادر برای لنگر انداختن کشتیهای تجاری اشاره دارد.
ساخت برج گالاتا در هالهای از ابهام قرار دارد، اما این فرضیه وجود دارد که رومیها یا مستعمرات جنوا این برج را ساخته باشند.
برج گالاتا اخیراً توسط دولت بازسازی شد و پس از اتمام مراحل بازسازی در سال 2021 برای عموم بازگشایی شد.
برج گالاتا دارای 146 پله در داخل برج است.
سادهترین راه برای رسیدن به برج گالاتا استانبول این است که از خط مترو M2 استفاده کنید و در ایستگاه مترو شیشانه Şişhane Metro Station پیاده شوید. برج گالاتا از خروجی ایستگاه مترو شیشانه قابل مشاهده است و تنها پنج دقیقه پیاده روی لازم است تا به این برج برسید.
همچنین میتوانید به خیابان استقلال در منطقه گالاتا بروید، در انتهای خیابان نیز میتوانید به راحتی برج و پله های سنگی پیچ در پیچی را ببینید که به میدانی که برج در آن قرار دارد منتهی میشود.
برج گالاتا استانبول که در گالاتا (پرا) قرار دارد، به تعدادی بنای تاریخی، موزه و فضاهای عمومی مانند خیابان استقلال، کلیسای سنت آنتوان، موزه پرا ، خانه گالاتا مولوی و کلیسای یادبود کریمه نیز نزدیک است.
بدون دیدگاه